AGENDA
 • Apr'17
  24

  Taller d’atòpia

  El proper 25 d’abril tindrà lloc, a partir de les 17.30, a la sala d’actes, el segon taller d’atòpia de 2017. Una activitat dirigida als pacients atòpics i als seus familiars on els informaran dels símptomes, evolució de la malaltia, mesures d’higiene... L’activitat consisteix en una sèrie de xerrades, impartides per diferents professionals, enfocades a millorar la qualitat de vida dels qui pateixen aquesta malaltia. Simultàniament, a les sales polivalents es realitzarà un taller, impartit per infermeres, per a nens amb pell atòpica per ensenyar-los a prendre consciència de la seva malaltia i de la importància de la hidratació.
 • Jun'19
  10

  XI Jornades de l’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau

  El proper 14 de juny a la sala d’actes de l’Hospital tindrà lloc les XI jornades de l’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau. Adjunt trobareu el programa de la jornada.
 • Jun'19
  17

  Sessions informatives sobre l’atenció al part

  El proper 18 de juny tindrà lloc una nova sessió informativa d’atenció al part. Aquest cop a la sala d’actes de l’Hospital, de 10 a 11.30 hores. L’entrada és lliure i gratuïta formalitzant inscripció.
 • Jun'19
  17

  Sessions informatives sobre l'atenció al part a l'Hospital de Sant Pau

  El Servei de Ginecologia i Obstetrícia, en col·laboració amb el Servei d'Anestesiologia, ofereixen al llarg de l'any sessions informatives sobre l'assistència al part. Aquestes sessions comptaran amb la intervenció de llevadores, anestesiòlegs i ginecòlegs.
 • Sep'19
  25

  Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

  "Prevenció, mesures de protecció i modificació de la capacitat en malalts d'Alzheimer". Conferència a càrrec de Marta Gelpí, treballadora social de Sant Pau.