Butlletí de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
Sant Pau entre els 10 hospitals amb més bona reputació d’Espanya
L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau entre els 10 primers centres hospitalaris públics amb més bona reputació d’Espanya, segons l’estudi del Monitor de Reputació Sanitària (MRS) de 2016
Aquest estudi s’elabora a partir de prop de 3.200 enquestes a professionals de la sanitat, pacients i experts a les què s’afegeix l’anàlisi objectiva de més de 900 indicadors de qualitat i gestió clínica. 
Institució
Assistència
Recerca i divulgació
Els nostres professionals (reconeixements personals i premis)
Sant Pau ARA

Comunicació corporativa i relacions ciutadanes

Tel. 93 553 78 30

comunicacio@santpau.cat

Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

www.santpau.cat

 

Missió

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és una institució de serveis de salut de la seva àrea d’influència i un referent a Catalunya per a serveis d’excel·lència.

És un hospital competitiu i dinàmic en els seus àmbits d’actuació: assistència, docència i recerca.

Està obert a la societat i al seu entorn sanitari i orientat a les persones, però també és un referent com a centre d'atenció especialitzada terciària i d'alta complexitat en els àmbits nacional i internacional.

Modifica les teves preferències:

Correu electrònic:
Nom:
Cognoms:

Subscripció Cancel·lada.

Si tens un moment, si us plau, comenta'ns per què has cancel·lat la teva subscripció:

Cancel·lar subscripció:

Escriu la teva adreça electrónica per donar-te de baixa.

Adreça de correu electrònic :
Informació sobre el tractament de dades dels Butlletins Sant Pau Ara
 

 

Responsable del Tractament: Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

CIF: G59780494

Adreça postal: Av. Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 de Barcelona

Telèfon: Tel. 93 553 78 30

Correu electrònic: comunicacio@santpau.cat

Delegat de Protecció de Dades, contacte: dpd@santpau.cat

El Responsable del Tractament, en compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes, aixì com de la Llei Òrganica de Protecció de Dades vigent, l’informa del seguent:

 

FINALITAT: Gestió de les dades per a les activitats de Comunicació Corporativa a tercers, així com, esdeveniments i promocions.

LEGITIMACIÓ: Consentiment de l’interessat.

DESTINATARIS: No és preveuen cessions a tercers.

CONSERVACIÓ: Sol·licitud de baixa de l’interessat.

DRETS: Vostè és el responsable de la veracitat i correcció de les dades que ens lliura i té la facultat d’exercir els drets accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i d’oposició de les seves dades d’acord allò que disposa la normativa en matèria de protecció de dades. Per a exercir-los, haurà de dirigir-se per escrit a  Comunicació corporativa i relacions ciutadanes , C/ Sant Antoni Maria Claret, 167, 08025 de Barcelona, o mitjançant sol·licitud per correu electrònic a: comunicacio@santpau.cat Els formularis per a l’exercici de drets estan disponibles a: http://www.santpau.cat/web/public/exercir-els-drets-dades-personals

La negativa a facilitar les dades, pot comportar la impossibilitat d`accés als serveis que ho requereixin.

 

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s'hagi atorgat per al tractament de les seves dades.

 

Així mateix, se l’informa el seu dret a, en cas de no estar d’acord amb el tractament realitzat per la nostra Entitat o considerar vulnerats els seus drets, presentar una reclamació en tot moment davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. www.apdcat.cat

Acceptar   Cancel·lar